We willen graag weten of er voldoende belangstelling is om in Zuidhorn minstens 2 x per jaar live-muziek voor bands te organiseren. Als er een stuk of 100 reacties komen, laten we dat de gemeente Westerkwartier zien. Draagvlak! 

Het plan is om de Wisselbandoptredens voor een langdurige periode vast te leggen. De Wisselband staat dan in het voorprogramma van een (regionale) band. Die bands kunnen natuurlijk niet voor niks komen optreden, dus ook daarvoor is geld nodig.

Ben je vroeger wel eens bij een optreden van de Wisselband of op de KoopAvondBlues (K.A.B.) geweest? Weet je nog waar en wanneer? Was je er als muzikant of als bezoeker? Hier kun je een reactie achterlaten. We hebben ook jouw support nodig om een podium te realiseren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Hiltjo
een maand geleden

Mijn liefde voor gitaarspelen is begonnen bij de wisselband. Het was al op latere leeftijd. Geen noten lezen, maar lekker spelen in een bandformatie. Zelfs in het voorprogramma van Armand (ben ik te min...) gestaan met de wisselband (voor volwassenen). Nu nog steeds in een band aan het spelen en regelmatig met een optreden. Blij dat deze mogelijkheid in Zuidhorn er destijds was.

Wim Venema
een maand geleden

tussenstand: WE HEBBEN 35 REACTIES!

Casper
een maand geleden

Jaren lang met veel plezier lid geweest van de Wisselband. Jammer dat dit een tijd niet meer is geweest en terecht dat ie weer terug is!!

Gr. Casper

Ingmar
een maand geleden

Ik zit nu al ruim een jaar bij de wisselband en ik geniet met volle teugen van de optredens. De sfeer is altijd heel leuk en de ervaring is top.

Carien Denissen
een maand geleden

Geweldig dat dit weer wordt gestart! Onze zonen Joost (drum) en Casper (elektrische gitaar) hebben er leuke herinneringen aan en wij ook!
Jos en Carien

Max van der Tuin
2 maanden geleden

Ik was aanwezig vrijdag 6 Oktober! En ik vond het heel gezellig vooral mooi toen iemand uit het publiek ook een liedje meezong!

Johan
2 maanden geleden

Gisteren in wisselende samenstellingen, zoals de Wisselband betaamd, mooie nummers gehoord en gezien. Volle bak in Kade Z !! Backyard Heroes aftrap voor mijzelf ! Heb lekker kunnen zingen samen met de boys. Wim Venema je hebt weer iets moois georganiseerd en voor herhaling vatbaar. Ik zou zeggen elke maand !!

Willem
2 maanden geleden

Heerlijke avond gisteren. Mooi om al die jonge muzikanten met veel plezier te zien en horen spelen. Hoogtepunt was een prachtige uitvoering van een nummer van Radiohead, wat kan die gast in dat witte t-shirt goed en bevlogen gitaar spelen!! Volgende keer zijn we zeker weer van de party. Dank je wel Wim.

Jeroen
2 maanden geleden

In helemaal volgepakt kade z op vrijdagavond hebben de leerlingen van Wim mooie show weggegeven. Hele mooi manier om podiumervaring te krijgen en voor het publiek een gezellig uitje!

Reinder Steenbergen
2 maanden geleden

Wat een heerlijke avond gehad.
Het optreden van Aan Poelstra was verrassend goed.
Hij had eigenlijk niet geoefend met de band, maar zong de zaal plat met zijn donkere stemgeluid.
De jonge muzikanten van Wim zijn muziekschool waren duidelijk in hun element.
Ze kregen veel complimenten en applaus van de overvolle zaal.
De talentvolle muzikanten van deze muziekschool hebben mij en de andere gasten een onvergetelijke ervaring bezorgd.