We willen graag weten of er voldoende belangstelling is om in Zuidhorn minstens 2 x per jaar live-muziek voor bands te organiseren. Als er meer dan 100 reacties komen, kunnen we dat de gemeente Westerkwartier laten zien. Voor het komend optreden hebben we al een deel subsidie gekregen van de gemeente Westerkwartier, maar dat is niet genoeg om alle kosten te dekken.

Het plan is om de Wisselbandoptredens voor een langdurige periode vast te leggen. De Wisselband staat dan in het voorprogramma van een (regionale) band. Die bands kunnen natuurlijk niet voor niks komen optreden, dus ook daarvoor is geld nodig.

Ben je vroeger wel eens bij een optreden van de Wisselband of op de KoopAvondBlues (K.A.B.) geweest? Weet je nog waar en wanneer? Was je er als muzikant of als bezoeker? Hier kun je een reactie achterlaten. Dat is natuurlijk niet verplicht. Je kunt ook gewoon langskomen op 6 oktober in Kade Z Zuidhorn, vanaf 1900 uur! We hebben ook jouw support nodig om een podium te realiseren. 

Reactie plaatsen

Reacties

Peter de Haan
15 uur geleden

goed idee Wim! Ik heb altijd veel bewondering voor jouw initiatieven. Veel Succes!
Peter de Haan

Meindert Talma
8 dagen geleden

In het verleden een paar keer de Wisselband zien optreden in Zuidhorn. Samen live spelen voor een publiek is heel leerzaam voor deze kinderen, dus geef Wim Venema en de Wisselband de (financiële) ruimte.

Erik
9 dagen geleden

Mijn band heeft meermaals het voorrecht gehad om het podium met de wisselband te delen. De Wisselband is een geweldig concept. Jongeren doen er muzikale praktijkervaring op door met elkaar in een band te spelen. Hiermee onderscheidt de Wisselband van Wim Venema zich van vele andere muziekscholen!

Erica
13 dagen geleden

Super initiatief voor jeugd en oudere muzikanten om samen muziek te maken in je eigen dorp.

Peter
14 dagen geleden

Goed initiatief! Als lid van de wisselband is het fantastisch om samen met anderen muziek te maken en vervolgens op te treden. Top concept. Om dit dan te delen met de bewoners en muziekliefhebbers in de regio is natuurlijk mooi. Het brengt mensen op een positieve manier bij elkaar.

Kelvin
16 dagen geleden

3 jaar geleden begonnen met Bassen. Heb in deze tijd veel geleerd, en leer nogsteeds veel. Aanrader voor als je wilt beginnen aan het bespelen van een instrument.

Rudy
19 dagen geleden

Altijd leuk, hoewel ik niet zo vaak kan komen, de jeugd lekker actief bezig te zien met het maken van échte muziek!

Greet Nieuwland
19 dagen geleden

De Wisselband zo mooi om jong talent een podium te bieden, zo verbinding te creeren.

Rein
22 dagen geleden

Tijden terug in 2012 begonnen met gitaarspelen. Op deze plek op een hele leuke en vrije manier gitaar leren spelen met een hele band. Naast dat je het samenspel goed leert krijg je ook de mogelijkheid om lekker op te treden. Dat deed ik altijd in cafe In 't Holt op de KoopAvondBlues. Memorabele avonden beleefd daar. Bij muziek hoort ook samen spelen en plezier hebben en dat weet Wim goed te verwerken. Zelf leidde hij altijd de band met zang en bass en konden alle leerlingen in verschillende samenstellingen met hem de sterren van de hemel spelen. Het leuke was ook dat de bands rouleerde waardoor je nooit dezelfde samenstelling had, hier komt ook de naam wisselband vandaan, een geniaal concept naar mijn idee.

Hanneke
22 dagen geleden

Mette (10) vindt de gitaarlessen geweldig en na 4 optredens die heel erg spannend waren, is ze al veel zelfverzekerder geworden. Bovendien, hoe te gek is het om samen met anderen gewoon goede muziek te maken op een podium! Verschillende leeftijden, jongens en meisjes die elkaar helpen en Wim die ze stimuleert.. echt heel mooi dat dit zo kan.